Het is je vast niet ontgaan dat er volgend jaar van alles verandert aan de regeling voor kinderopvangtoeslag. Zeker is dat je in 2012 minder toeslag krijgt  - hoeveel minder is afhankelijk van je inkomen en het aantal kinderen dat je in de opvang hebt. Verder kunnen niet alle uren van je factuur meer zomaar worden opgegeven bij de belastingdienst- er komt een maximum gekoppeld aan je werkuren en zogenaamde voorbereidingsuren komen in het nieuwe jaar niet meer voor toeslag in aanmerking.

Gelukkig hebben wij goed nieuws voor je: Vette BSO verhoogt de tarieven niet, we rekenen geen voorbereidingsuren en het aantal contracturen is zo laag - dat gaat geen problemen opleveren als je maar een klein baantje hebt. Daarmee willen we de kostenstijging voor ouders zoveel mogelijk beperken. Sterker nog: zit je kind nu op een andere BSO, dan betaal je bij ons volgend jaar hoogstwaarschijnlijk minder dan je nu betaalt!

Met onze kostenmodule kun je uitrekenen wat Vette BSO je in 2012 gaat kosten. En, hoe ongelooflijk ook, er zit echt geen addertje onder het gras, voor dat geld organiseren we ook nog eens al die vette activiteiten. Johan Derksen zou zeggen: "Doen!"