De op-twee-na-duurzaamste BSO van Nederland

Derde plaats groene giraf 2011

Uitreiking derde plaats groene giraf 2011 Vette BSO. Van links naar rechts: Tobias Beuving, Ilse Vlaming

Afgelopen vrijdag was het niet alleen de elfde-van-de-elfde-van-de-elfde en St.Maarten, maar ook nog De Dag van De Duurzaamheid. Op die dag is de Groene Giraf uitgereikt, de prijs voor meest groene kinderopvang van Nederland.Wij waren genomineerd in de categorie Buitenschoolse Opvang, maar hebben het af moeten leggen tegen winnaar Ons Kindercentrum en, heel toevallig ook uit de buurt, Struin. Toch vinden wij onze derde plaats (van heel Nederland) ook iets om apetrots op te zijn! Lees het juryrapport op de site van de Groene Giraf.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.

Één Reactie

  1. Janne van Delst
    Geplaatst op 2011/12/08 om 20:42 | Permalink

    goed gedaan Bots en Thea volgend jaar gaan we voor de 1ste plaats.